Bugittavat Simit
Pelissä esiintyvät bugittavat simit

Bugittava Sim: Nasser Hakim.
Ikävaihe: Hukkumiseen menehtynyt naishahmo, aikuinen.
Kotipaikka: Egypti.
Luonteenpiirteet: Ei piirteitä määriteltynä.
Piilopiirre: Egyptiläinen kulttuuri.
Elämäntavoite: Ei määritelty.
Suosikit:
Silmän väri: Ruskeat, lähes mustat silmät.

Bugin ilmeneminen: Nasser Hakim on myös glitchinen. Muttei läheskään niin glitchinen kuin kuin Fwazia Akef. Sen sijaan hänellä on piilopiirteenä Egyptiläinen kulttuuri, muttei mitään luonteenpiirteitä määriteltynä. Erikoista, mutta kun valitsin tälle naiselle romantiikka-tavoitteen, niin hän lakkasi bugittamasta. Aluksi kyllä oli 1-2 bugia, mutta minulla ne jäivät siihen.

Bugit, joita koin tällä simillä: kun hän oli pelattava sim, niin jätin testingcheatsenabled-koodin päälle, kun tein poislähtöä Egyptistä, niin peli kaatui latausruutuun niin pahoin, että vain koneen rebootti auttoi. Voi olla, että tämä sim saattaa aiheuttaa häiriöitä osalla näytönohjaimeen, päätellen kokemastani. Tuon jälkeen ei ollut bugeja, hänellä oli mahdollista pelata normaalisti, kaikki romanttiset toiminnot onnistuivat, jälkikasvua syntyi...

Huomasin sen sijaan, että Nasser Hakimilla voi olla yhteys ns. näkymätön sim-glitchiin, koska errortrap herjasi näistä virheitä heti, kun modin avulla valitsin: "fix invisible sims".

Bugin korjaaminen: Koska romantiikka-piirre tuntuu vähentävän glitchailua, niin kokeile sen asettamista yhdeksi piirteeksi tälle simille.
Varoitus! Romantiikka-piirre on yksi niin sanotuista pahoista piirteitä, koska tämän omaavat simit pettävät normaalia enempi, joten sen piirteen voi myöhemmin korvata toisella piirteellä esim. testingcheatsenabled-koodin avulla.

Muuta:
Romantiikka-tavoite voi vaikuttaa merkittävästi tämän simin glitchailuun, voi ainakin kokeilla. Mutta varo, se on paha luonteenpiirre!

Kuvia:

KUVA 1:
Nasser Hakim on haudattu melkein Fwazia Akefin, toisen naissimin viereen. Nasser Hakim on hukkunut.


KUVA2: Nasser Hakim, kun häntä tarkastelee CAS-tilassa ensimmäisen kerran. Huomaa luonteenpiirteiden sekä elämäntoiveen puuttuminen. Ennen hahmon ottamista pelattavaksi tälle on syytä aina asettaa luonteenpiirteet (valitse haluamasi), joista yksi on suositeltavaa asettaa romantiikka-piirteeksi hänelle.


KUVA3: Nasser Hakim kotimaassaan Egyptissä, jos noitana herättää hänet eloon, on syytä loitsia heti perään häneen kohdistaen auringonvalolumous-loitsun, joka poistaa zombismin.


KUVA4: Nasser Hakim tutkii aktiivisena siminä kaivauspaikkaa...