Bugittavat Simit
Pelissä esiintyvät bugittavat simit

Bugittava Sim: Melanie Worthington
Ikävaihe: Vanhus, nainen.
Kotipaikka: Starlight Shores
Luonteenpiirteet: hajamielinen, hyvä, perhekeskeinen, viherpeukalo, ystävällinen.
Piilopiirre: -
Suosikit: Violetti lempiväri, klassinen musiikki, keksit.
Elämäntavoite: Täydellinen puutarha.
Silmän väri: Vihreät silmät.

Bugin ilmeneminen: Melanien hiusväri on pelin alussa aina ruskea tummilla hiusjuurilla, mutta hänen kulmakarvansa ovat silti harmaat, tämä voi olla merkki siitä, että hän on värjännyt hiuksensa. Mutta jos hän vaihtaa ylleen vaikka juhlapuvun tai uimavaatteet, hänen hiusvärinsä muuttuvat vaaleiksi harmailla hiusjuurilla, ja palaavat taas ruskeiksi tummilla hiusjuurilla, kun hän vaihtaa takaisin arkiasuun.

Kuitenkin hänen hiuksensa tunnistetaan heti CAS-tilassa myös vaaleiksi harmailla hiusjuurilla. Jos hiustyyliä muuttelee, hiukset muuttuvat vaaleiksi harmailla hiusjuurilla. Sama ilmiö tapahtuu, jos hiustyyliä vaihtaa peilin avulla. CAS-tilassa tunnistettu hiusvärisävy on hänen oikea hiusvärinsä ilmeisesti. Koska jos hiustyyliä vaihtaa toiseen hiusmalliin ja sitten hyväksyy muutokset, niin hän saa peruuttamattomasti vaaleat hiukset harmailla hiusjuurilla.

Ellei taas muutoksia hyväksy, hiukset palaavat taas ruskeiksi (kuten pelin alussa). (1)

Bugin korjaaminen: Ei tarvittavia toimenpiteitä, koska bugi on lievä.

Muuta: Hänellä, sekä hänen tyttärellään (townie) ja erityisesti hänen lapsenlapsellaan Girbits Worthingtonilla (asuu samassa taloudessa Melanien kanssa) voi olla vahva yhteys/sukulaissuhde Sims 2 - Yliopisto lisäosan mukana tulevaan opiskelijaan, jonka nimi on englanniksi Frances J. Worthington III.

Girbitsin biografiassa mainitaan suunnilleen, että: "...normaalin nimensä sijasta hän otti nimekseen hänen online-avatarensa nimen." On siis pantava merkille, että Girbits ei käytä oikeaa nimeään pelin aikana, vaan avatarensa nimeä. On mahdollista, että Girbits on Sims 2:sen Francis J. Worthington III:sen isä tai paremmin tämän isoisä. Tämä taas meinaisi sitä, että hänen oikea etunimensä onkin Francis. (2)

Kannattaa huomata, että Sims 2 - Yliopisto lisäosan Francis J. Worthington III on käännetty suomeksi muotoon "Raimo Tyrnävaara III". Tämä voisi merkitä, että Sim 3:ssa oleva Girbits (oletettu oikea nimi: Francis) Worthington olisi suomeksi todennäköisesti "Raimo Tyrnävaara".

KUVIA:

KUVA 1:
Melanie Worthington pelin alkaessa, hänellä ei ole mitään taitoja valmiiksi ja hän on aika vanhanaikainen ikäihminen...


KUVA 2: Melanie Worthington CAS-tilassa.


KUVA 3: Huomaa hiusväri vasemmalla olevassa ruudussa.


KUVA 4: Jos hiustyylin vaihtaa mihkä tahansa muuhun hiustyyliin, tapahtuu kuvassa näkyvä muutos hiuksille.


KUVA 5: Girbits Worthingtonin elämänkerta. Tuossa lukee selvästi, että hänellä on tavallinen nimi, mutta hän käyttää mieluiten netti-avatarensa nimeä. Girbits Worthington on pelin alkaessa teini ja oletettu Frances J. Worthington III:sen isoisä (lue ylempää, miksi).

LÄHTEET:
(1) sims.wikia.com - Melanie Worthington
(2) sims.wikia.com - Girbits Worthington