Bugittavat Simit
Pelissä esiintyvät bugittavat simit

Bugittava Sim: Fwazia Akef
Ikävaihe: Nälänhätään menehtynyt naishahmo, aikuinen
Kotipaikka: Egypti
Luonteenpiirteet: Ei piirteitä asetettuna.
Piilopiirre: Egyptiläinen kulttuuri.
Elämäntavoite: Ei määritelty.
Suosikit: Egyptiläinen (musiikki), harmaa.
Silmän väri: Ruskeat, lähes mustat silmät.

Bugin ilmeneminen:

Ainakin omassa pelissäni Fwazialla oli outo glitchi, asetin hänelle piirteet, mutta hän ei voinut jostain syystä kulkea normaalin simin tapaan hautakohteessa. Kuvassa olen yrittänyt saada Fwazian liikkumaan huoneessa, jossa hän oli, mutta hän ei voinut liikkua kuvan huoneessa. Paitsi siinä huoneessa, johon pyramidin sisäänkäynti johtaa. Häntä oli mahdoton saada kulkemaan avoimestakaan ovesta, sitten tuli valitusta, että hän ei selviä yksin ansoista, vaikka lähistöllä ei ollut ansoja, vain kuvan esineet ja kaksi sarkofagia.

Lopulta tilanne helpotti, kun siirsin hänet (olin kirjoittanut koodin "testingcheatsenabled true") takaisin pyramidin ulkopuolelle. Bugin aiheuttaja ei tiedossa itsellänikään. Kun häntä herättää henkiin, hänellä ei ole valmiina luonteenpiirteitä saati elämäntavoitetta. Nämä on mahdollista asettaa simin luontitilassa, johon pääsee superkoodilla ja nraas:in mastercontrollerin avulla. Hänen silmänvärinsä ovat
oudon tummat, käytännössä mustanruskeat. Fwazialla on piilopiirteenä "Egyptiläinen kulttuuri" kuten kaikilla Egyptissä asuvilla simeillä.

Toisaalta myöhemmin pelin edetessä ilmeni outoja asioita simien välisissä romanttisissa toiminnoissa. Naimisiinmeno kyllä sujui, mutta ensimmäisellä kerralla alkoi Fwazia Akefin aviomies glitchailla oudosti, eikä aviomies ollut sellainen sim, että glitchi olisi johtunut Fwazia ensimmäisestä rakastetusta. Lopulta tilanne helpotti, kun killasin aviomiehen. Myöhemmin otin taloon pelattavaksi toisen miespuolisen simin. Alkuun kaikki sujui ok, mutta kun nämä matkustivat tulevaisuuteen, niin käskytin toista miespuolista rakastettua suutelemaan Fwaziaa. Se ei onnistunut, vaan tuli Errortrap-herja heti ja mod resetoi aviomiehen ja Fwazian. Tein sitten toistepäin, eli Fwazia teki aloitteen. Nyt kävi niin, että taas Errortrap-herjaa kehiin ja koko Fwazia Akef poistui peruuttamattomasti pelistä. Outoa silti, mutta Fwazian ensimmäisen liiton jälkikasvu (3 lasta) tunnisti sukupuussa yhä Fwazian äidikseen. Syy ei tiedossa.

Bugin korjaaminen: Aseta Fwazia Akefille henkiinherätyksen lopuksi luonteenpiirteet ja elämäntavoite. Hän ei tunnu aiheuttavan onneksi pelin kaatumista.

Muuta: Fwazia Akef on kuollut nälkään aikuisena, hänen hautansa sijaitsee Egyptissä olevalla hautausmaalla. Hänet on mahdollista herättää henkiin esim. jos simisi on masteroinut noidan taitonsa. (Simin taikomistaidot kun on maksimoitu, voi herättää kuolleita.)

On myös mahdollista luoda hänestä kopio sim-sammioon.
Tällöin peli luo oletuksena hakemistopolkuun "C:\Users\KÄYTTÄJÄNIMI\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\SavedSims" .sim-päätteisen tiedoston oletuksena sillä nimellä, jota hahmo käyttää, kun tämän tallentaa sim-sammioon. Koska Fwazia Akefilla ei ole mitään luonteenpiirteitä eikä elämäntoivetta, on ne syytä asettaa haluamikseen ennen tallennusta sim-sammioon. Tämä ei takaa sitä, että replika olisi bugiton täysin, mutta ainahan voi yrittää.

Kuvat alla ovat omasta pelistäni,
uudelleen käyttö kielletty!

FWAZIA AKEF CAS-TILASSA:
Pukeutunut egyptiläisteemaiseen, sinertävään naisten vaatteeseen, sekä saman väriseen päähineeseen.

KUVA 1: Fwazian hautalaatta hautausmaalla, hän on kuollut nälänhätään.


KUVA 2: Fwazia Akef juuri eloon herätettynä. Nyt olisi auringonvalolumous tarpeen zombismiin...


KUVA 3:
Fwazia Akef paistaa ruokaa tukikohdan nuotiolla, Egyptissä.


KUVA 4:
Fwazia Akef ilman zombilookkia.