Bugittavat Simit
Pelissä esiintyvät bugittavat simit

Bugittava Sim: Seraphina Prattle
Ikävaihe: Tyttölapsi, lehdenjakaja
Kotipaikka: Brigdeport
Luonteenpiirteet: Yksinäinen susi, kaikesta kiinnostunut, perhekeskeinen.
Piilopiirre: Palvelusim.
Suosikit: Pop, pähkinävoi ja hyytelö, turkoosi.
Elämäntavoite: Ei määritelty.
Silmän väri: Siniset silmät.

Bugin ilmeneminen: Jos tämän ottaa pelattavaksi simiksi, niin koko sen hetkinen tontti alkaa sekoilla ja on vaikea arvailla, mikä sim on aktiivisena. Edes tontin resetointi tai koodi "resetsim Seraphina Prattle" ei auta. Myöskään simin ikäännyttäminen ei auta.

Bugin korjaaminen: Poista sim perheestä tavalla tai toisella. Bugin takia on parasta, ettet ota tätä pelattavaksi hahmoksi. Mutta Seraphine Prattlen tallennus sims-sammioon voi auttaa, tai sitten ei.

Muuta: Seraphinella on vaaleat hiukset, mutta ruskeat hiusjuuret, tämä voi tarkoittaa sitä, että hän on värjännyt hiuksensa vaaleiksi?
Brigdeportissa on myös pelattava sim, jonka nimi on Marina Prattle, heillä ei ole yhteistä vain sukunimi, vaan heidän ulkonäkönsä on myös jokseenkin samanlainen. Tämä siis tarkoittaa sitä, että kummankin kasvon piirteet ovat samankaltaiset ja samoin hiusvärikin ja hiusmalli on molemmilla samanlainen. Voi olla mahdollista, että Seraphine Prattlen hahmo on luotu Marina Prattlen hahmosta, jolloin uuden (Seraphinen) hahmon ikästatus on muokattu lapseksi ja asetettu sopivat piirteet ja poistettu meikit uudelta hahmolta.

Toisen teorian mukaan Marina Prattle on Seraphine Prattlen oletettu äiti? Tosin heillä ei ole missään kummallakaan mitään muuta yhteistä, kuten muistot, kuvaus biograffiassa... Vain ne, jotka kerroin yllä. Kuvat alla ovat omasta pelistäni,
uudelleen käyttö kielletty!


SERAPHINE PRATTLE CAS-TILASSA:
Yllä ilman lehdenjakajan pukua mustanruskea, hihaton paita ja siniset farkkushortsit, sekä tummat sandaalit jalassa.


Jos muut simit puhuvat jotain Seraphinelle tämän ollessa pelattavana siminä, näky voi olla kuten kuvassa.


Seraphine sekoittaa myös onnellisuuspisteiden oikean luvun, joka ei ole 216 kuten rajauksessa.
Oikeasti niitä on kuvassa hieman alle 20.000 (20k) pistettä.