Yleisvinkkejä Peliin
Huijauskoodit Sims 3-Peliin

Tässä on lista pelin omista huijauskoodeista, osa näistä on käytettävissä vasta superkoodin enabloinnin jälkeen, paina yhtä aikaa pelin aikana CTRL+SHIFT+C ja kirjoita:
-
testingcheatsenabled true/false = Saat käyttöön valtavasti eri ominaisuuksia, jotka ovat suomeksi pelissä, esim. seuraavia:
Voit säätää onnellisuuspisteiden määrää siitä arkun kuvakkeen kohdalta jokaiselle simille. Lisäksi tämän koodin käyttöön otto edellyttää joidenkin tiettyjen koodien aktivointia.

Voit myös CTRL-näppis pohjassa klikata mitä tahansa moodlettia hiiren vasemmalla korvalla, niin se katoaa heti. Tämä on nopein keino päästä eroon ikävistä moodleteista. Linkki superkoodiaiheiseen videoon.

- buydebug on/off = Kirjoita tämä ostotilassa, jos arvona on "on", niin voit lisätä tontille ilmaiseksi tai lähes ilmaiseksi kaikkea mahdollista alkaen eri spawnereista koriste-esineisiin, sekä jopa kaninkoloja. Valikoima on aina sen mukainen, mitä lisäosia itse omistat peruspelin lisäksi. Tässä jotain ohjeita tähän koodiin liittyen.

- jokeplease = Tulostaa konsoliin randomin vitsin.
- help = Saat englanniksi tietoja lähes jokaisesta koodista.

- resetsim <etunimi> <sukunimi> = Resetoi simin, esimerkki 1: resetsim Kalle Virtanen = resetoi simin, jonka nimi on Kalle Virtanen. resetsim BOTT-1 = resetoi botin, jonka nimi on BOTT-1 (Tulevaisuuteen-lisäosassa).

- freerealestate = Kirjoita naapurustonäkymässä, niin voit asuttaa minkä tahansa talouden mille tahansa haluamallesi asuintontille.

- kaching = 1000 simoleonia käteistä.

- motherlode = 50.000 simoleonia käteistä.

- familyFunds <talousnimi> <rahasumma> = Kirjoita naapuruston muokkaustilassa, esim: familyFunds Steel 256000 = Talous, jonka nimi on Steel, saa varoja hetkessä 256.000 simoleonia!

- moveobjects on/off = Sallii minkä tahansa kohteen, jopa simien ja lemmikkien, vapaan liikuttelun ties minne. Jos kirjoittaa: Moveobjects off, niin koodi disabloituu.

- maxmotives = Koko aktiivisen perheen tarpeet maksimiin, voi vaatia superkoodin kirjoituksen jo ennen varsinaisen pelin starttia...

- bodyinfo = Tulostaa englanniksi erilliseen ruutuun aktiivisen simin kehosta tietoja.

- destroyalltownies = Varo tämän kanssa, tallenna peli ensin! Tuhoaa kaikki maailman kodittomat towniet hetkessä, ilman vahvistuksia!

- unlockoutfits on/off = Tämä antaa käyttöösi kaikki mahdolliset NPC-hahmojen ja eri ammattien asut.